Företaget

Hyrex AB vid Nationalmuseum
En kort presentation av oss!
Hyrex AB grundades 1979 och är idag ett av de ledande ställningsföretagen i Stockholm och Uppsala.

Vi monterar och hyr ut byggnadsställningar och väderskydd, rullställningar och stängsel. Vi jobbar främst med systemställningar av fabrikaten Layher, Haki och +8 och vi har även Burton som komplement. Våra väderskydd är Hakitec, Hakitrak och Ubix.

Omsättningen ligger runt c:a 100 miljoner per år och vi är drygt 90 anställda. Vårt huvudkontor ligger i egna lokaler i Norsborg och  vi finns också i Arlandastad.

Vår ambition är att hålla en hög servicenivå och vårt mål är att uppfattas som moderna, ansvarstagande och öppna. Vi ger våra kunder bästa möjliga service samtidigt som vi är kostnadseffektiva. En självklarhet eftersom vårt mål är nöjda kunder!

Vi hjälper våra kunder med innovativa och smarta lösningar, anpassade efter kundens aktuella behov. Som kund ska du kunna känna dig trygg i att vi förstår vad du behöver och löser det på bästa sätt.

När du är kund hos oss har du en och samma kontaktperson hela tiden som förstår ditt ställningsbehov och som du lätt kan nå. Självklart tar vi också hand om dina förfrågningar på samma professionella sätt.

Vi har lång erfarenhet från ställningsbranschen och ligger i framkant när det gäller tekniska lösningar och säkra produkter. Ställningarna byggs enligt de monteringsanvisningar och säkerhetsföreskrifter som finns.

Vår personal utbildas kontinuerligt i säkerhet, ställningsbyggnad och nya regler. Vi erbjuder även regelbundna läkarkontroller, kiropraktor, friskvård och gymkort. Idag har 85% av vår personal kompetensbevis, de resterande är våra lärlingar som är under utbildning. Många har dessutom kompletterat med utbildning i fallskydd, kemisk förankring, säkra lyft, HLR etc.

Välkommen att kontakta oss med din förfrågan!