top of page

Ambitioner

VÅRA AMBITIONER

Asset 1.png

HÖG SERVICENIVÅ

 

Asset 2.png

KOSTNADSEFFEKTIVITET
 

Asset 3.png

TRYGGHET
​​

HÖG SERVICENIVÅ

Hyrex bygger ställningar och väderskydd för dig som prioriterar hög säkerhet, kvalitet och funktion. Med 40 års erfarenhet i ryggen vet vi vad som krävs för att garantera säkra lösningar. Som beställare kan du känna dig trygg med att Hyrex tar ansvar för att skapa ett välfungerande samarbete. En viktig del i detta är att du som beställare har samma kontaktperson på Hyrex under hela projektet.  

KOSTNADSEFFEKTIVITET
​För oss på Hyrex är det viktigt att du blir nöjd med vårt arbete. Därför är det en självklarhet för oss att vi ger alla kunder bästa möjliga service, samtidigt som vi är kostnadseffektiva. Vår vassa personal som regelbundet uppdaterar sin kompetens i kombination med högkvalitativt material bidrar till att våra projekt kan fortlöpa som planerat. Det är kostnadseffektivt på riktigt.

TRYGGHET
​Som kund ska du kunna känna dig trygg i att Hyrex förstår vad du behöver och löser det på bästa sätt. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder med innovativa och smarta lösningar, anpassade efter kundens aktuella behov. Du som beställare kan också känna dig trygg i att Hyrex aldrig tummar på säkerheten. 

Rosteriet-1_edited_edited.jpg
Depå Alby, Huvudkontor

Albyvägen 40
145 04 Norsborg

Depå Arlanda/Uppsala

Generatorgatan 36
195 60 Arlandastad

BKMA_NegB_0425_2x.png
STIB_logo_aukt_220x99 (002).jpg
© 2022 Hyrex AB. All Rights Reserved.
Developed by Cortado Visual
bottom of page