top of page

- Genom kontinuerliga utbildningar för samtliga anställda via branschorganisationen för ställningsentreprenörer (STIB) kring kvalitet, miljö och arbetsmiljö ser Hyrex till att garantera en hög kunskapsnivå. Som beställare kan du lita på att Hyrex montörer har koll på säkerhetsrutinerna och använder säkerhetsrustningen på rätt sätt.

 

- I dag har de flesta av Hyrex montörer Yrkesbevis.

De resterade är lärlingar som är under utbildning. Hyrex målsättning är att alla anställa ska vara STIB-certifierade.

 

- Hyrex är medlemmar i Håll nollan, en arbetsmiljöorganisation där aktörer inom byggbranschen tillsammans tagit fram standarder och lär av varandra för att skapa en arbetsmiljö med noll olyckor. Hyrex arbetar efter parollen ”alla ska hem”, och trycker på betydelsen av att montörerna ute på byggarbetsplatsen ska ta ansvar – inte bara för sig själva utan också för varandra. 

 

- Hyrex är STIB-auktoriserade samt stolta medlemmar i Stockholms Byggmästareförening och Byggföretagen, två bransch- och arbetsgivarorganisationer på lokal och nationell nivå som bidrar till en mer hållbar byggbransch.

 

- Vi är BKMA-certifierade. BKMA är ett lednings- och produktcertifieringssystem för byggbranschen med tuffa krav som rör just KMA. Med en sådan certifiering höjs ribban ytterligare en nivå – en naturlig klättring för Hyrex.
 

Image by Silvia Brazzoduro

SÄKERHET

Sedan starten 1979 har säkerhetstänket genomsyrat Hyrex verksamhet. Oavsett om det gäller att montera en byggställning eller lösa ett väderskydd efter en brand genom jourverksamheten ser företaget till att säkerhetsrutinerna finns på plats. 

Tjänster/Säkerhet

Depå Alby, Huvudkontor

Albyvägen 40
145 04 Norsborg

Depå Arlanda/Uppsala

Generatorgatan 36
195 60 Arlandastad

image.png
STIB_logo_aukt_220x99 (002).jpg
© 2022 Hyrex AB. All Rights Reserved.
Developed by Cortado Visual
bottom of page